semester

Halloj

Har nu haft 1 veckas semester och vädret var helt perfekt. Tillbringade midsommar helgen o efteföljande semester vecka upp i stugan med <3 och det var helt suveränt. LÄnge sen ja hade sån avslappnande och underbar semester.

Träningen vart det ingenting av, förutom nån promenad o lite, lite simning. Maten gick det skapligt med även om det vart mycket kaffe o smörgås på altanen på morgonen och lunchen uteblev pga långa sovmornar. Känns ändå helt ok då jag har kunnat stressa ner och tagit det lugnt och njutit.

Fick sista bilderna från Wlc iaf, ser ni nån skillnad?



jag ser inget på varken denna eller nästa, hade nog för dumma kläder på mej igen fast ja sa att jag inte skulle ha det.


Men nu jobbar jag i 6 veckor innan nästa semester och då kommer rutinerna att sitta bättre, det är lättare när man har invanda rutiner.

I  måndags så var jag upp till stugan och sprang/gick 4.6 km ca, sen körde jag gummiband. M o hennes polare badade under tiden.
I går tisdag så var jag o M ut på en gogging tur, blandade jogg o promenad, och sen så körde jag mitt vanliga styrke  pass med hantlar, men himlars så svettigt det vart.

Ikväll ska jag till stugan igen så jag får se om ja hinner med nån promenad , får väl i värsta fall prova att gå ut till vägen iaf, det är väl ca 2 km, bättre än inget.

Fortsättning följer......

ciao


RSS 2.0