Sthlm

Ja så åkte vi då till sthlm, avfärd vid halv tio på fredag morgon. Resan ner gick utan problem och vi landade i Sumpan vid halv tre tiden. Surra lite med A o A och sen åkte vi och handlade. Laga lite mat och drack ett glas vin och tog sen t-bana till China teatern.
Jag säger då bara det, att den musikalen vart men inte besviken på. Helt otroliga dansare, hela historien berättas, alla karaktärer är med och suverän rekvisita som gjorde det hela väldigt trovärdigt och likt filmen.
Det blir repris på den i höst helt klart.

Lördagen gick till slappande mest, vi var o kika i Skärholmen där F bodde när han var liten, och så blev det lite shopping, typ allergi tabletter och tandpetare och en jeans klänning. Vi var o hämta thai mat till middag.
På kvällen satt vi mest o prata och titta på tv.

På söndagen så bar det av till Ekerö för visit hos F o A:s brorsa P med fru M som dagen till ära fyllde år. Även F:s mamma och man var där så det var lite av ett släkt kalas. Vi åt goda bullar, och supergod kladdkaka. Gick husesyn och prata o hade allmänt trevligt.
For in på Bromma blocks på vägen hem för inköp av dusch creme som jag lyckades glömma hemma förstås och sen på Willys för in handling av middag.
Vi grillade och satt ute i mysiga trädgården o käka och det var gott o mysigt.

Måndagen spenderas ute vid poolen, solen sken och jag vart röd och fin :-).. Sen for vi på lite sightseeing i Kista för att till slut hamna på Ica Maxi i Sollentuna för inköp av middag och äggvita på dunk som jag läst om och som är bra när man ska fortsätta köra ff när det blir vardag igen.



Tisdag, alltså idag har även den spenderats i trädgården i en stol för att bättra på brännan lite. Sen tog F och jag oss en promenad runt kvarteren och titta på hus och trädgårdar, finns en del väldigt vackra hus men smakar det så kostar det.

Ikväll blir det tv och tom prat och sen är semestern slut för min del.
I morgon blir det jobb igen och även torsdag och fredag sen bär det hemöver igen.

Over and out

Ciao


Dag 2

efter FF, hur går det?
Var på gymmet och körde nästan 2 timmar igår och det var så skönt, hade lite små värk i magen hela dan och kvällen sen. Maten körde jag på var tredje timme men inte helt enligt ff:s regler, men inte så onyttigt heller.
Idag fick jag avbryta min semester för att åka på jobbet och köra ett jobbigt möte. FÅr väl se resultatet av det senare, men det blir nog en förändring i mitt liv iallafall.

Idag har jag kört alla mål efter ff och kommer att göra det ändå tills eftermiddagen då jag faktiskt ska unna mej lite glass, känner ett behov av det. Kommer inte hinna träna nåt ikväll då jag måste packa inför en vecka i Stockholm, och det känns som det både kommer att kunna bli snö och sol så svårt blir det, har ju inte heller så himla mycket bra kläder att ha nån längre.

I morgon den här tiden äter jag förhoppningsvis god middag, dricker en god drink och sen blir det Dirty Dancing musikal för hela slanten.

RSS 2.0