hmm tiden räcker inte till

Hola

Jaha nu har tiden gått för fort igen med för mycket att göra så jag inte haft tid att uppdatera.

Men snabb uppdatering nu:

Torsdag var jag ledig, for till b-gården och hjälpte L o flytta lite saker. Skjutsa sen <3 på jobbet. For hem o käka lite o bestämde mej för att fara på bilbingo helt ensam. Dumt gjort för då vart det ingen träning alls, var dock duktig o från gick godis o fika till äpple o physsalis. Vann dock inget även om ja satt ett ifrån mest hela kvällen men bestämde mej att inte fara själv nåt mer utan då går ja hellre en promenad.
Sen åkte jag och hämta <3 och for hem och sov.

Fredag så hade jag fotvård och det var så himla skönt. Sen städa jag hemma, o såg till att sonen tog sej iväg till Ö-sund.  Sen åkte jag med <3 för han körde natturen, vi gick på kina och käka när vi kom ner. Kvällen o natten gick fort. Kom hem o sov vid 4-snåret.

Lördag sov vi till 10, löste melodi krysset och drack kaffe o mjukstarta dagen. Sen for vi till stan o uträtta div ärenden och fixa sista i lgh. Kom hem vid 8 snåret och sen åkte vi till Döviken och satt o surra till mitt i natten.
Så den dagen vart oxå utan träning, har svårt att få till tränings tider på helgen för jag vill ju koppla av och  bara vara oxå men det ordnar sej säkert p ånåt sätt.

Idag har vi haft lång sov morgon, sen vart det lite tvättstuga, och sen for vi på S-åsen. Jag åkte till stugan o körde en promenad med avslut med intervall uppför backen. Körde armhävningar, o situps efteråt.

Solen sken så jag tog fram solstolen o satte mej och vila i den en stund o tväsomna. Vakna efter en timme när solen gick i moln.
Åkte till <3 och drack lite kaffe innan ja for hem o gick till tvättstugan.  Som vanligt så var ja tidsoptimist så jag fick verkligen skynda mej till wlc.
Där vart det som vanligt en liten besvikelse att fett gått upp, muskler ner och vatten ner, men total vikten hade gått ner. Så nu har jag passerat första del målet.

-10.3 kilo på 17 veckor så det känns bra även om scanningen inte alltid går ååt rätt håll, så nu får ja hoppas på bra resultat på måttbandet. Jag är då mer än nöjd, o kommer verkligen att fortsätta detta även efter kursslut.


ciao


två kvällar i rad

Hola

Jag blir lite imponerad av mej själv, nu har jag uppdatera denna 2 kvällar på raken, rekord på senaste tiden tror jag. Dagen vart lite annorlunda, åt morotsoppa till lunch o grovt bröd, tog smothien till mötet på jobbet i tron att ja skulle kunna gå ut direkt ja kom hem. Men ack så jag bedrog mej, för då fick ja jobba lite och efter det passa jag på att ta disken på en gång. Satt på fb en stund men sen drog ja på mej kläderna och stegräknaren och stoppade in lurarna för att lyssna på robert gustavsson. Tog faktiskt bilen till ett ställe och gick sen genom skogen, lite blött men härligt, lite mer träning för benen att gå över stock o sten, och med mina nya toner skor så kändes det faktiskt. Sen körde jag stolen i en minut och 30 armhävningar mot bilen.
For o hämta min son som skulle till mormor, och följde sen med henne med hundarna en sväng och sen gick jag därifrån och hem.

Nu känns allt rätt ok, bara dusch kvar även om jag inte vart svettig ikväll vilket är lite trist för jag gillar att bli svettig för då vet jag att jag ansträngt mej.
Sen vore det kanon om lilla <3 kunde komma oxå, får se vad som händer.

ciao

box! är det bästa

Hola,

Har misslyckats igen men bara med en dag. Igår måndag var jag först till b-gården o fixa lite, så klockan vart 8 innan ja kom hem, då regna det dessutom. Satt o roa mej på fb en stund, men vid halv tio så tog ja och gick ut med stavarna, det vart 5314 steg. Körde armar och mage när jag kom hem så det kändes helt ok ändå.
Man kan ju inte gå hur långt som helst när man har beredskap men man får göra det man kan.

Ikväll har det varit boxing o det är så jäkla kul och jobbigt. Känslan som kommer när man fixat en pass o man är genom svettig är så himla underbar.

Nu blir det en natts sömn sen en ny kaotisk dag på jobbet.

ciao


oj oj nu är det länge sen igen

Hola

Ja nu är det söndag, o det var nästan en vecka sen ja skrev. Sk averkligen försöka bättra mej.
Tisdag så var jag ute och gick o det vart över 10000 steg denna gång, sen körde jag lite arm o mage.
Onsdag var jag ledig så då var jag super lat. Vart ingen träning överhuvudtaget för jag skulle ju iväg och boxas men  mitt minne är totalt väck så jag glömde bort det ända till ja fick sms och då var jag 3 mil bort och hann inte iväg.
Torsdag vart det en tur på 5000 steg och sen vart det ganska hård körning på ben, mage och armar.

Fredag var jag totalt slut efter jobbet så då låg ja i soffan med <3 och somna strax efter halv tio.

Lördag förmiddag tog vi det väldigt lugnt, och sen blåste vi till stan. Handla lite åt dotra och sen fixa vi lite saker i lgh. Tog som vanligt längre tid än vanligt så vi landa hemma vid halv tio, så då vart det en super sen middag. Sen var det i princip sängen direkt.

Idag är det söndag och jag har som vanligt på söndagar sprungit upp ner i trapporna till tvätt stugan.
Sen var jag iväg på Wlc och det var mycke roligare än förra söndans resultat, så nu får man köra slutspurten för denna omgång.

Tänker dock fortsätta köra och gå o scanna mej minst 2 ggr i månaden under sommaren oxå så man inte halkar dit igen.


Over and out

ciao

men hur svårt kan de vara

Hi everyhopa!

Ja det är jättesvårt att uppdatera denna varje dag, svårt att hitta tid men ni får hålla till godo med dom som blir.

I allafall i torsdags så gjorde jag en insats som pt, och det var så himla skoj. Det är nåt jag som överviktig saknat, en som inte kör likadant som om man är smal o vältränad för då kan man inte göra alla övningar eller orkar heller för den delen.
Nu är visserligen inte min kompis L speciellt överviktig och hon hade inga problem att hänga med mej heller.
Iallafall så gick vi först stavgång i raskt tempo. Sen körde vi arm, mag o rygg övningar med hantlar och sen stretching. Super skoj var det.

Fredan gjorde ja inget annat än städa o jobba, så det var en vilodag från träningen.
Lördan vart det inte heller speciellt mycket träning, för då åkte jag mest bil o buss med undantag för liiite spring på ikea.

Söndan hade ja trapprejs ner o upp från tvättstugan, sen vart det yoga på kvällen o första stora besvikelsen på wlc. Förstår inte riktigt dom här siffrorna eller min kropp men det ordnar sej, det vore ju konstigt om alla veckor skulle gå bra. Sen hade jag gått upp 3 hg så det var ju inte det värsta som kan hända.

Men som sagt det får en att ta nya tag.

Så ikväll så bestämde ja mej för att gå en promenad och njuta av det vackra vädret. Promenaden vart både stavgång, och promenad i skogen o sen stav gång igen, slutade med att jag gått 9411 steg och vart ute i en timme och 45 minuter, helt underbart.
Sen körde jag lite träning  på armarna,
biceps 4*10
triceps 4*10
bänkpress 4*10
mage rak 6*10
sneda 4*20
rumplyft 4*10

så nu är jag rätt nöjd.

Sen är det bara ett problem kvar och det är vårat jäkla jobb. Hur länge tror dom att folk ska orka i det här tempot, och det måste bli nån åtgärd snart, annars slutar jag.

Tur man är lycklig i övrigt.

ciao

vilket pass

Kvällens box pass var helt sjukt härligt. Håret var genomsvettigt o det innebär att man svettats så man har gjort rätt för sej. Passet var bra på grund av att vi gick igenom alla muskel grupper o blanda slag med spark o mage och nacke, ben, rygg o kondis. Så himla nöjd coh är så glad över att vi har startat en grupp igen för de är det roligast man gör.

Nu får vi se vad jag hittar på i morgon. Annars har dagen varit minst sagt sjukt stressig, det är ju rena rama cirkusen där vi håller till. Blir det ingen ändring så kommer vi snart att vara sjuka allihopa.

Saknar <3 så otroligt mycket, så långa vardagar när vi inte kan träffas så det är sjukt. Men nu blir det lite surr över nätet så tiden går fort.

Ciao

före o efter bilder

ser ju ingen direkt skillnad, varför hade ja inte lite mer slimmade kläder.

oj va tiden går fort

Halloj

Sist ja skrev så hade ja gått sista kvällen på viktutmaningen, o vann gjorde jag så det var skoj. Är ju nöjd över resultatet men har lång väg kvar att kämpa.
Den här veckan har det blivit vanlig träning, alltså mån-tor, promenader och styrke träning. Har dock ätit som en elefant för jag har varit så otroligt sugen på allt  konstigt.
På söndan startade jag om på en ny viktutmaning, då hade jag ökat 1 cm i midjan, på EN vecka, otroligt. Men som sagt ny viktutamning, nya tag.

Sen kom vi in i den helt otroliga påskvecka. Träna mån, tis, o ons, dock inte med vikter varje kväll men långa promenader vart det istället. På tisdan så for jag till Ammer på boxning, o det var precis lika roligt som jag kommer ihåg det. Jobbigt som tusan men tiden går så fort och det är så roligt så man tar ut sej totalt.

Sen blev det skärtorsdag, buss till s-vall med <3 och sen lite shopping. Sen for vi och packa ihop allt vi skulle ha med oss till stugan o lämna nyckel till Lena. Packa upp allt när vi kom till stugan och sen så la vi oss o sov.
Vakna på långfredan med strålande sol, kratta lite på dan o lekte med Izzy. På kvällen så åkte vi hem o duscha och sen for vi till J och spela spel o drack vin, även L var där. Hade en toppenkväll.

På påskafton for <3 och jobba och jag satte mej ute i solstolen. Så himla avkopplande och varmt o skönt. Fick sen besök av M o A och M o R, sen kom mamma o H en stund oxå.

När <3 kom hem så åt vi tjälknul och potatis gratäng och gick en sväng med Izzy. Sen la vi oss o titta på film, och jag såg säkert 20 minuter innan ja somna, så vi gick och la oss vid 23-tiden. Det tar att andas frisk luft hela dagarna.

På påskdan så sken åter solen och vi satt i varsin solstol och löste korsord och hade det allmänt bra. Drack lite irish coffe, rom o cola och öl. På kvällen grilla vi karré och åt potatis gratäng som var kvar till det, o jordgubbs salsa och sallad. Sen com C o hälsa på och vi satte oss och titta på Cornelius filmen. Sen vart det kväll.

På annandan satt vi åter och sola tills det blev dags att packa ihop o åka hem till tvättstugan, suck o snyft.

Tisdag var jag åter på boxing och det var ett superbra pass, kändes verkligen i hela kroppen, så onsdan vart det vil dag. Torsdag träna jag som vanligt.

Fredan gjorde vi absolut ingenting. Lördag åkte vi till Ö-sund med saker till lägenheten och där fick ja arm träning, skura hela lägenheten för det var ogjort.
Söndag var det åter utmaning, men innan den så starta vi yogan, så himla skönt men svårt, ja menar hur många sätt kan man andas på.
Hade dock ökat i fett, o minskat i muskler, men med tanke på att det varit påsk o bara 1 hg fett så jag är jag nöjd, hade förlorat 1.3 i kg. Men man kanske får äta upp det nästa söndag istället.

Måndag så vart det ingen träning alls, för då var jag på blodsocker kurs i Pilis. Väldigt bra och gav några aha upplevelser.

Tisdag vart det träning med uppvärmning hemma, sen boxas ja lite och sparkade lite, körde armträning med hantlarna, och sen mag träning. Sen vart promenaden efter träningen för att få tiden att räcka till.

Det är ju för lite timmar på kvällen när man hela tiden måste jobba övertid och komma hem sen.

Men i morgon hoppas jag  på en bra dag.

Ciao

RSS 2.0