snabba dagar

Ja dagarna går i ett rasande tempo. Har nu avverkat två dagar boendes hos M på hammarn. Det har gått bra, har inte sett röken av henne och i princip har jag bara hunnit duscha o sovit där eftersom jag tränat både måndag o tisdag. Ikväll ska jag dock åka hem :-), känns skönt, lite gruvsamt o kliva upp tidigt i morgon bitti bara men det ordnar sej. På fredag ska jag jobba hemma så då får jag en "liten" sov morgon.
Halva veckan snart gjord, har tränat två kvällar, trodde jag skulle ha värre tränings värk än vad jag har men det kan ju hinna komma till i morgon.

Ikväll blir det inte många tränings ryck iaf, tiden får nog gå till att försöka göra nån nytta så som tvätt, sätta väv i skrubben så man kan måla och sen blir det tidig kväll.

Ciao

oj oj oj vilken lång tid

sen jag var här och skrev nåt, men som alla vet vid det här laget har jag ju flyttat och det har tagit väldigt lång tid. Det är inte så lätt och hinna med att skriva, eller att träna eller äta för den delen. Så dom sista två veckorna har jag inte tränat pga flytt och förkylning, och av samma orsak har det blivit en himla massa fika och lite mat på bestämda tider vilket inte är så himla bra men det är ändå en kort tid och det är bara o köra upp ur diket och sätta igång igen.

Ikväll for jag och träna iallafall och jises vilket pass det vart för mej. Det var dock färre stationer än vanligt, o jag körde själv utan nån som puscha och fick en o ta in ännu mer, ändå så kändes jag hur jag höll på att spy på slutet, snacka om att muskler o kondition är färskvara som hela tiden behöver uppdateras.
Förstår inte hur det kan dala så fort men ja tror kanske att det tränas upp fort oxå eller åtminstone är det min förhoppning.
Nu ska jag prova o köra nåt alla dar i veckan, alltså inte stenhård träning, men en promenad eller nån styrka för det är lika bra att komma på hur man ska träna när alla pass tar slut i sommar för tänk o inte träna på hela sommaren då är ju allt bortkastat.

Nu är jag iallafall på plats hos <3, och himlars så bra det känns. Trivs med allt och det enda är att jag inte får se min älskade dotter lika ofta men det är väl nåt man får vänja sej vid när dom blir i den åldern.
Trivs bra med familjen och huset och är lika nykär nu som för 1.5 år sen, fattar inte att det kan kännas så bra.
Som den pessimist jag är så går jag ändå hela tiden och tror att nåt ska hända för det kan inte vara möjligt att jag ska vara så lycklig och må så bra.

Det finns bara en sak som är lite jobbig nu och det är resorna till jobbet, det tar alldeles för lång tid av den lilla fritid man har. Det är synd att man inte kan sitta på hammarn för jag trivs ju ändå med själva jobbet, det är ju bara resorna som tär och stressen på jobbet men om man fick sitta närmare hemma plan så skulle det lösa sej oxå.

Nu måste jag äta nåt för annars så svimmar jag, och ja lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera vad som händer.

Just ja, jag har ju fyllt 27 oxå och den dagen och kvällen firades alldeles lagomt mycket. Saknade mina bröder o pappa men annars var mina närmaste där och firade med mej och vi fick dricka lagomt med vin och spela lagomt med spel och var pigg på morgon när vasa loppet skulle köras.

Åh glömde ju oxå att uppdatera att jag huserar på hammarn nu dom kvällar jag tränar, för långt att åka hem för att sova. Tack o lov så jobbar <3 tidigt så han kommer hit o sover med mej oxå.

Ciao!

RSS 2.0