bilder

här kommer detbättre bild kanske än helsvartjaja hållningen är inte den bästa


nu har det hänt igen

Morsning!

Nu har jag glömt att skriva, eller glömt vet ja inte, har tänkt på det varje dag men tiden på jobbet eller hemma räcker inte till.
Nu för tiden lever jag ett ganska inrutat liv och jag är en sån människa som inte kan rucka på nåt för då är det lätt att jag trillar ur mina vanor vilket är dumt när man kommit igång med nåt bra.

Måndag, tisdag, torsdag tränar jag på pass, det är roligt men det tar ju lite tid. Två timmar får man räkna med så dom kvällarna blir det inte mycket annat gjort och det blir sent innan ja kommer i säng.
Onsdag tränar jag själv, endera promenad med stavar eller hund promenad och lätt mag träning.
Fredag är en vilodag med massage och annan egenvård.
Lördag brukar ja klämma in med åtminstone en bra promenad och flera korta hundpromenader.
Söndag blir det promenad, hantel träning, tvättstuga och wlc.

Så den kvällen jag har tid och ork för att göra nåt annat som inte måste göras är onsdagar men då vill ja se tv mellan 21-23 så då är den borta iaf.
Jag klagar dock inte för tv får man för mycket av, och jag har sällan mått så bra. Känner hur det blir lite lättare på varje pass vilket  är härligt, den riktiga kicken av att känna att kondisen är bra får jag nog bara jag kommer till skott att sluta röka, men en sak i taget. Jag måste få känslan av att nu lägger jag av för att lyckas och den har inte riktigt infunnit sej än.

Det har gått strålande på wlc även om jag tycker det går sakta men så ska det väl göra.

Lägger in före bilder för den här omgången så man har nån pepping.

ciao

nu ska det ske igen

Halloj everybody!

Nu har jag inte uppdaterat på länge igen så nu måste ja försöka komma ihåg det här så ofta ja kan. Varje dag kan bli tjatigt men ja ska prova skriva nåt intressant.
Nu har jag kört igång med wlc igen och det känns skönt. Hade gått upp exakt 2 kg över sommaren, beror nog både på maten och på för lite motion.
Nu har jag kommit igång jättebra med bägge delarna så det känns jätteskönt.
Har börjat träna på gympa, cirkel träning på måndagar och trosdagar och det är skojigt, svettigt och svårt. Jag föredrar E:s pass då jag tycker om mer styrka o mindre koreografi och hopp men även på dom andra passen rör man ju sej efter sin egen förmåga så svettigt blir det ändå. Boxingen på tisdagar är så himla super skoj så det vill ja då inte sluta med. På onsdagar promenerar ja med hund eller stavar så jag gör nåt iaf.
Mitt problem nu är att försöka få in ett passa på helgen, ska prova hinna med en snabb stavgång o lite hantel träning på lördag så får vi se hur det känns. SÖndag hinner ja inte mer än tvättstuga och wlc.

I övrigt rullar allt på, jobbet är rabiat och jag bara väntar på att få nån chans o göra nåt annat för jag kommer inte att orka där, inte värt slitet för den lönen.
Barnen känns det som det är lugnt med just nu men det kan ju vara en luring, men man får inte alltid tro det värsta för då mår man jättedåligt så jag provar att tänka positivt alla dagar.

SEn är mörkret här och vintern, vilket ja inte heller gillar speciellt mycket. Det kommer att bli så himla ensamt och tomt när man inte kan vara med <3 lika mycket pga väder o vind. Vi har det så himla bra och det är så himla mysigt o lättsamt så det är helt underbart.

Men nu är uppdateringen slut, kommer fler senare och lite bilder.

Ciao

RSS 2.0