ny vecka nya tag

Hallo

Ikväll blev det ett litet pass igen efter en veckas sjukdom. Himla trist att alltid bli sjuk när man väl kommit igång.
Iallafall vart det 20 minuter intensiv gång på orbitracken. Rockringen fixa ja 13 varv på, vart lite impad eftersom ja inte kört den på en vecka.
Sen körde ja situps och armhävningar, och lite planka. Får väl börja i normal nivå så man inte blir sjuk igen.

Igår kväll skrev ja in mej i en viktminsknings grupp. Man får använda vilken metod man vill eller så blandar man sunt förnuft och träning och hoppas det funkar. Jag tror jag ska prova äta mer gi-anpassad mat då jag tror att snabba kolhydrater är orsaken till att ja alltid är så trött och seg.
Får väl se hur det går, men man brukar ju bli lite mer pepp då man får kämpa mot flera och sen är det  lite skämmigt och gå upp även om jag vet att det brukar hända ibland.

Problemet är när man sitter här ensam på kvällarna, för då är det lätt att man gärna stoppar nåt onyttigt i munnen, vare sej man är sugen eller inte.

Ska kolla med en tjej ja känner om man kan få lite träning på gym oxå en gång i veckan för att komma igång riktigt, och lära sej alla muskler och hur man bäst tränar.

That's all for tonight.

ciao

ny dag mot målet

Ikväll när jag kom hem hade jag främmande som hade gjort middan klar. Härligt att sätta sej vid dukat bord. Sen blev det en rask promenad utomhus så vi kunde prata ikapp oss under tiden vi var nyttiga.
Sen när jag kom hem så körde jag lite rock ring och även A-L testa och när hon körde kom ja på hur man gör :-).
Sen när jag testa trodde ja i min enfald att det skulle gå jättebra men det gjorde det inte, utan ja måste verkligen fortsätta träna, men 12-13 varv fick ja till så jag körde det ett antal gånger.
Sen blev det 10 armhävningar, 10 situps, rak/sneda och sluta med lite planka.
En helt ok kväll för min del.

ciao


min resa mot bättre hälsa

Idag är det tisdag, lite kallare utomhus så det blir träning inomhus idag. Tog fram orbitracken och körde 30 minuter framför tv:n, vart jätte peppad när man titta på biggest looser samtidigt, och hörde Jillian o Bob skrika. Då tänkte ja kan dom, kan jag.
Körde sen rock ring och fixade ikväll 10 varv, vart så lycklig. Sen körde jag armhävningar, situps och hoover. Måste försöka leta rätt på hantlarna så jag kan köra lite mer arm, även om dom får sej en omgång när man går på orbitracken oxå.
Funderar på om ja skulle komma upp i samma fart om jag går utomhus som jag gör på den.




ciao


Min väg mot ny hälsa

Nu har jag bestämt mej, nu måste ja ta tag i mitt soffliggarliv. Tog fram orbitracken, tog 25 minuter på den, vart svettig. Sen körde jag rock ringen trodde jag, höll på att skratta på mej. Det var ju supersvårt. Lyckades i 5 varv sen trilla den ner, tänkte att ok, 5 varv är bättre än inga, får öva mera. Körde några situps och armhävningar.
Skönt var det när det var klart. Mätte även dom viktigaste måtten.
Man får ta det lugnt i början så man inte lessnar, men tänkte köra mån-tor, vila fredag, lördag och sen köra lite på söndag kväll mellan tvättmaskinerna.


ciao


RSS 2.0