träning igen

kvällens träning bestod av ett box pass, lite blandat med slag, spark, styrka, kondis, ett roligt pass helt enkelt.
Körde även A:s uppvärmning och jag tycker den är superrolig om man jämför med att springa runt runt som en tok.

Kvällens varva ner vart yoggi, nötter, pulver, bär , kom precis på att jag glömde kanelen men det var gott ändå. Har pratat lite med <3 så nu blir det dusch och sen sängen.

Just ja, glömde ju att det var 16 grader på jobbet idag, lagomt till jag åkte hem hade det gått upp till 20 med hjälp av värme fläkt, så både jacka och torg vantar har varit på mest hela dan. Igår hade det spruckit nån ruta pga kylan inomhus, helt sjukt att man ska behöva var där och jobba i den tempraturen.
Lite gnäll vart det iaf fast jag inte vill gnälla.

Ciao

jaha helg har det varit

och då blir det dåligt med uppdateringar. Har lite annat och pyssla med som tex, städa kök o skåp så man kan packa in o sortera det man tagit dit. Jisses vilket jobb, ensamma pojkar i ett hus med mycke annat o göra än att städa :-).
Nu är iaf snart allt på plats i skåpen och mina skåp är snart tomma o färdiga för att städas.

Idag har jag packat ner alla saker ur dom andra skåpen och plockat ner lite saker från väggar o alla ljus lyktor så nu har man massor med flytt kartonger staplad överallt.

Känns som det inte är allt kvar men det som det finns mest av är kläder o lakan o gardiner och det kan jag inte köra dit förrän jag har köpt mej en garderob, och när jag ska ha tid o åka på ikea o köpa en sån det vet väl tusan.

Träningen har jag inte alls hunnit med i helgen, o inte ens promenader har det blivit pga kylan.

Ikväll vart det ett superpass iaf, cirkel träning med E och det är jäkligt jobbigt, men jag har ju oxå världens pepp kamrat brevid mej, bästa K  gör att jag tar i så svetten forsar för jag vill ju inte ligga efter henne  utan prova göra allt i samma takt.

Nu ska jag spela lite wordfeud och gosa med <3.

Just ja wlc gick inge bra, hade minskat på fel ställe o ökat på fel ställe, ska bli spännande o se hur det går nästa gång för det blir två veckor tills dess då våra mentorer är på utbildning nästa gång.

Ciao!


Kallt som tusan

är det idag, tur man kan träna inomhus. Har haft en kaotisk dag på jobbet, inget har funkar som det ska men dagen har gått fort. Sen vart det ett tränings pass som var roligt, men två fotdödar övningar, o då blir ja så stressad så ja känner hur all glädje försvinner. Jag ser nog ut som jag tycker det är skit tråkigt bara för jag har ont, o jag kan ju inte ta i som ja vill o göra allt som jag vill, men vi får väl se hur det går framöver med inläggen. funkar det inte får jag väl prova ett par nya skor som inte fötterna kan röras i.

Känner mej så himla stressad över flytten så jag får spader snart, men jag har ju lärt mej o säga, det ordnar sej men om ja känner det uttrycket rätt så blir det fullt ös sista dagarna o tok stress, tänkte ju prova o slippa det.

Har kikat på Bl oxå och det är ju fantastisk o se deras resultat, men samtidigt så funderar man på om det verkligen är bra och gå ner så himla mycket och så fort. Det måste ju bli en chock för kroppen. Jag har nu tränat i ett år och inte gått ner så många kilo, men däremot tappat många cm så jag vet inte, om jag ska gå ner så mycket jag vill i det här tempot får jag nog räkna mej i mål när jag fyllt 55.

Nu kommer det en helg och dom är svårast att få till tycker jag. Det är tufft att hinna äta alla gånger och det är svårt att få till nån vettig motion. Har ju börjat köra body pump på söndagar så det funkar men på söndag är det inställt så då måste jag hitta nåt annat.

Jaja man får väl se hur det lyckas i helgen. Nu ska jag sova för jag har hört att sömn oxå är viktig, måste ut o kvälls pinka hunden först och det är gruvsamt när det är så himla kallt ute.

Ciao

RSS 2.0