Helg har det varit

Helgen börjar alltid med massag och det tror man är skönt, men ack va ont det gör under tiden men efteråt är det en härlig känsla, om man tillåter sej att lägga sej i soffan så sover man på några sekunder.
Lördagen bestod av matlagning, sortering, städning, och rännande.
Söndagen så börja jag med lugn frukost, sen vart det promenad med vovven och sen mera matlagning. Höll <3 sällskap när han la nytt golv i rummet, blev så snyggt så.
Sen for jag och träna bodypump coh det var skoj. Sen så var jag på wlc och det hade gått bra tack o lov.

Måndag jobba jag bara 2 timmar, sen så for jag o Max till stan för besök på tandregleringen.
Hem och träna ett annorlunda pass, väldigt jobbigt för mina fötter men roligt och väldigt jobbigt.
Nu sitter jag i soffan o funderar på refrängen.

Ciao

ja vad säger man

Jobbat hemma idag och det har varit skönt. Vädret var fint så lunch promenad på 28 minuter med hundarna var skön, även om dom är lite sega o gå med för de luktar ju så himla gott överallt.

For sen iväg på träningen, var väldigt opepp och seg men när ja kom dit o satte igång så gick det super bra. Bara en låt som gjorde mina fötter sura annars gick det bra.  Fort gick det oxå.

Gick en kort sväng med vovven och sen käka ja min supergoda youghurt, blåbär, pulver, nötter, mmm.

Körde sen maxtesten med upp hopp o situps, inte mina favoriter nån av dom, föredrar plankan som magträning, o upphopp är en plåga, inte lätt att hoppa med den vikt man har, men nu är det gjort.

Nu är det bl och det är roligt att titta på, alla kan är det ju bevis på, o att det är hjärnan man måste ändra på för det är den som styr. Det är som med alla andra beroenden man har ,det är hjärnan som styr vad man ska göra, alltså behöver man inte banta tex utan man kan byta ut hjärnan eller? Beteende är lätta att få men jäkligt svåra att bli av med och man behöver nog få en spark i baken eller vara lite tjurig.

Nu är det snart dags för sängen, o i morgon är det fredag och då blir det massage som man inbillar sej är skönt men egentligen är det en stor plåga under tiden o skönt efter.

Just ja, har ju planerat lite inför flytten oxå o jag tror att jag kommer att få hjälp av bror att köra in lite möbler och saker nästa helg, så jag får väl sitta på golvet o titta på tv sista två veckorna eller strunta i tv:n o träna istället.

Ciao

oj nu vart det galet igen

Ingen uppdatering här fick ja ett sms om idag, hoppsan tänkte ja och skynda in. :-)
Iallafall så tisdagen bestod av box träning som var super skoj o lite annorlunda. Vart sent så det vart inge extra när jag kom hem. Men det räcker nog med 1.5 timmes träning egentligen.

Onsdan kom och då vart det absolut ingen träning alls pga andra aktiviteter, for o hade lite planeringar inför hälso  kurser istället.
For sen till <3 och där börjar det hända lite i det sista rummet som måste göras innan ja kan börja köra dit mina saker. HOppas han hunnit med lite mer idag så man kan köra golv o väggar till helgen, börjar bli lätt stressad, för på veckorna hinner man ju inte speciellt mycket.

NU har jag provat ladda för kvällens träning med lite spotify, tänkte åka på kullsta o köra men om fötterna blir för onda åker ja hem o kör styrka istället.

Ciao

måndag o ny vecka

Jaha så var måndagen till ända. Tog en lunchpromenad på 2.1 km och det var ganska löst i skoterspåret så benen fick kämpa lite extra och det är alltid bra.
Kom hem och fick sitta ute i trappuppgången o vänta på att sonen skulle komma hem o låsa upp och det är väldigt irriterande när man vet man ska iväg på träning.

Kom i tid till träningen iaf och den var jobbig, attans va jag svettas, men ja läste nån sån här tränings blogg och hon skrev att ju mera svett desto mer hade hon tagit i, så jag får väl se det så jag oxå, och nåt gram försvinner säkert med svetten oxå :-)

Hem o duscha o surra lite med pojkarna, sen skulle dom baka sockerkaka och så då fick dom diska oxå så då slapp jag det .
Slog mej ner här vid datorn och en tallrik med soja yoghurt, bär, nötter, hb äppel/kanel pulver, hb protein pulver och kanel på toppen, så jäkla gott´och jag hoppas det är lite nyttigt iaf.

Nu ska jag hjälpa <3 med wordfeud och sen blir det sängen.

Ciao

söndag bloody sunday

Vilken konstig dag, vakna vid halv nio, drack min shake och tog sen hunden o gick ut på max test. Hade fel kläder så det vart jäkligt varmt, vägen var oplogad vilket i och för sej gjorde att jag fick kämpa mer. Kom tillbaka en timme senare och tänkte göra en frukost/lunch, men i det kylskåpet fanns inte mycket, vart hårdbröd med makrill och kaffe och en apelsin.
Sen körde jag jägarvilans maxtest, och det vart hela 3 min o 15 sek och plankan vart 2 min o 3 sek o det var ju bra för så länge har jag aldrig gjort förut.

Fick sen främmande och vi spånade på en idé som var superbra tycker jag vilket gör att jag kommer att kunna träna bra även på mitt nya ställe utan att  behöva åka så långt alla dar.

For hem o körde lite tvättstuga, disk och sen  en snabbdusch. Tillbaka o hämta upp M och for sen på wlc, och där hade det inte hänt så himla dramatiska saker över jul och nyår som jag trodde, visst inte bara positiva resultat men det har kunnat varit mycket värre. Så nu är det bara o köra i 14 veckor igen och det känns bra.
Jag gillar ju struktur i livet och rutiner är bra, dom kommer då att bli besvärlig att hållas hela tiden då det kommer att bli lite stressiga flytthelger framöver, men det är bra om man kan ha rutiner 5 dagar i veckan.

Ciao!

det gör ont, det gör ont

God morgon eller vad man nu säger. Bestämde redan igår kväll sent att skippa kick offen i sundsvall i helgen. KÄnner inte orken räcker till och kroppen skulle inte fixa o sitta i två dagar känner jag. Måste tänka på att jag ska orka jobba dom här veckorna under tiden jag håller på att flytta oxå.

Iallafall så fick ja fika på sängen av <3, låg sen och läste lite tidning jag inte hunnit med. Klev sen upp o gick en sväng med hunden och köpte tidningen. La mej sen o löste melodikrysset och jag klara allt utom ett jäkla namn själv *stolt*.

Sen diskade jag, och gjorde armhävningar, jägarvilan, restererande får vänta tills i eftermiddag, och med tanke på överskriften så kan ja meddela att hela ryggen känns som den blivit överkörd av en truck ungefär, så massagen igår gjorde ju saken värre men det kanske blir bättre under dan så jag kan köra som jag tänkt i helgen.

Vi hörs mera sen.

Ciao

oj oj oj

Fredagen börja med huvudvärk, nackspärr, tog en tablett, smorde nacken sen gick ja o la mej en stund igen. Klev upp och jobba hemifrån, så slapp jag snurra på huvudet så mycket :-).
For på kvällen och fick lite massage och attans va oskönt det var, gjorde ont överallt utom benen. Kom hem och frös som en hund och trött som få, la mej under filten o somna framför tv:n. Vakna av m som ringde o ville åka hem från partyt hon var på och då var klockan 00, for sen hem o sov.

Gjorde dock en del av utmaningen på dan, men får ta igen resten sen.

Ciao

Pass + kordination

är ju inte min grej direkt, jag tycker det är roligt men jag får så förbaskat ont i fötterna så jag kan inte en tycka det är kul utan det är mest en lång transport sträcka. Men men det får gå, bara en vecka till jag ska iväg och kolla vad man kan göra åt det.
Känns i mina muskler iaf, skönt att få massage i morgon kväll eller skönt är det ju egentligen inte för det brukar ju mest göra ont men efteråt är det helt ljuvligt.
Gjorde jägarn, planka, situps o armhävning även när jag kom hem, för jag kunde ju inte ta nån tid under passet, o glömde räkna, men då är det gjort iaf. Vet inte när jag ska hinna med max testet, får prova hinna med det på söndag kväll, men det är ju så tråkigt att gå när det är mörkt.

Har jobbat hemma idag och det är ju bara så himla underbart, den där tiden man tjänar är så himla värdefull så det går inte att fatta.

Nu har jag sett på BL och då blir man ännu mer peppad att lyckas  för man ser ju att genom träning o normal kosthållning så funkar det.

Nu blir det pinktur med hunden o sen en lååååånnnnnnng dusch.

ciao

Ja vad säger man

Dagen har gått i sakta tempo, ändå tills man klev innanför dörren hemma. Först affären för att inhandla diverse små saker som yogurt, bär, nötter, proviva. Sen hem blanda shake, koka ägg, ta rätt på jättedisken jag hade, ut med hunden och sen iväg på boxen.
Det gick skapligt men ganska slö i musklerna efter gårdagens super pass. Hoppa sista ringen för att öka på armhävningar, planka, jägarvila och situps istället så nu har man gjort för idag o för i morgon.
Det är månads möte på jobbet i morgon o det innebär att man är borta från 7-20 o då är man kanske inte motiverad o träna när man kommer hem så bättre att ha det gjort.

Iallafall så har jag pratat mej varm om utmaningen, även om en del ryggar när dom läser själva början, men om man räknar ut vad man ska göra per dag i 42 dagar är det inte så farligt:

Promenad 3.5 km = 1*3.5km eller 2*1.7 km
Planka 90 sek/dag = 3*30sek
Armhävningar 11 st/dag =1*11 alt  2*6
Situps 23 st/dag = 1*23 alt 2*12
Jägarvila 30 sek /dag =1*30 alt 3*10 sek

Så det blir ju inte mer än några minuters träning varje dag :-)

Jag gjorde ikväll iallafall 62 situps, 1.30 plankan, 58 armhävningar, o 2 minuters jägarvila.

Nu ska ja fika yoghurt, bär, nötter, kanel o jordgubbs pulver, jammie.

Ciao


Japp äntligen nystart

Go kväll vänner.

En bra dag ur matsynpunkt, och ännu bättre kväll med bästa träningen som finns, E:s cirkel pass är det absolut roligaste träning jag vet. Kan ju bero på att det inte är så mycket hopp och sid rörelser som gör att jag får ont i fötterna, o att jag har K som jag får kämpa mot och får mej att inte ge upp utan köra hur slut jag än är.
Dessa måndagar är helt fantastiska. E har oxå hjälpt mej mej med lite uträkning på "STORA UTMANINGEN" som jag gått med i, ska bli spännande o se resultatet efter dom här 6 veckorna, och när man ser vad man ska göra varje dag så är det inte så mycket så det ska inte bli nå problem.
Fick med flera på utmaningen, så himla skoj och imorgon blir det BOX.

ciao

Va har jag gett mej in på

Ja det kan man ju undra, ibland tror jag att dygnet har 32 timmar. Jag ska vara med på en tränings utmaning.
Den ska pågå i 6 veckor och består av:
150 km på valfritt sätt
30 tränings pass
1h planka
500 armhävningar
1000 situps
20 min jägarvila
1 valfri personlig utmaning (för min del blir det totalt förbud av sötisar)
2 st max test ( v1 och v6)

Hur ska man nu räkna ut detta för att få det jämnt fördelat, jag vet då att jag måste hinna med även ett pass på lördagar och söndagar. Hur jag ska hinna med det och min flytt vet jag inte, men det är väl en utmaning det oxå kanske.

Sanningen är att jag behöver en utmaning för att komma vidare, för att köra på i samma spår som i höstas funkar inte, tror inte jag får det resultatet jag vill ha.

Har även kommit på hur jag ska hinna med wlc nu när jag själv ska börja leda en, jag får gå i bispgården, det funkar säkert oxå. Det får oxå bli en utmaning, och man får träffa andra personer som man inte gått med förut o det är ju peppande.

I helgen har det inte blivit nån träning alls på grund av massa städning, målning, plus lite renoverings saker, men nu får jag träna så mycket jag hinner under veckorna och jobba på flytt på helger.

Nu blir det dusch och matplanering inför morgon dagens arbete och i morgon kväll börjar gympan. Jippie

Ciao!

Värdelös dag

har det varit idag. Jobbet har varit segt, har bara velat åka hem o göra nån nytta. När jag då äntligen kommer hem så jäklas vädret och man höll på frysa facet av sej när man var ute och gick så det vart bara en prommis på en 20-25 minuter.
SEn börja ja packa ner saker men har ju ingenstans att ställa kartongerna så jag kan inte packa mer förrän ja fått fara iväg o packa upp dom.
Sen ringer <3 och gör mej surare än ättika.

Summa sumarum: en ren SKIT dag, och jag hoppas jag vaknar på bättre humör i morgon om jag får sova nåt.

Ciao

Vilket väder

Jobbat hemma idag, och vilken himla känsla och stänga av datorn efter 17.15 och veta att jag är hemma. Det innebar att jag svepte en shake, tog med mej izzy, beppe o mamma ut på promenad, gick en halvtimme. Sen gick jag hem o bytte om till riktiga träningskläder , satte vikter på benen, tog stavarna o izzy o drog iväg igen. Gick upp i skoter spåret och då kom "stormen", himlars vad det vart tungt, o det hade verkligen drivit igen på vissa ställen, men det var skönt det kändes både i armar o ben.
Gick i ca 1 timme. Sen tog jag av mej yttre lagren och svepte lite "sportvatten" och sen körde jag armar och mage.
Nu fick jag se en snabb sväng på dart men nu blir det biggest looser och kvälls fika bestående av lite laktos fri turkisk yoghurt, blåbär, lite äpple/kanel pulver, nötter, och lite mera kanel, och ett ägg, yummie.

Igår vart det bra mat, men bara en kort prommis o inget annat hann jag med heller.

Ciao!

Dag 1

Så nu är äntligen första träningen efter uppehållet avklarat, den är alltid den värsta. Nu är det ju bara ett bekymmer och det är att det verkar inte bli nån mer träning i grupp den här veckan, vilket är himla synd. Får ta tag i saken själv då istället. Funderar på en riktig stav promenad i morgon när jag kommer hem, sen lite armar för det var lite sånt idag på träningen.

Maten har varit helt ok idag, förutom kakan vi fick till kaffet på eftermiddan, men men det är viktigast att man inte äter många och hela tiden.

I övrigt så har dagen på jobbet gått himla bra och fort trots att jag sov som en kratta inatt. Förstod inte riktigt varför men insåg sen att det var fullmåne och då sover jag alltid som en kratta.

Efter jag kom hem från träningen så gick ja ut med Izzy och sen har jag gjort hela veckans matlådor. Känns som det blir så man äter lunch på jobbet där man har lite sällskap, o sen äter jag shake när jag kommer hem från jobbet för det går fort och man kan ta den på stående fot, o sen har man kvällen till träning istället.

Nu ska jag fika upp mitt kvälls fika och sen blir det nog sängen.

Ciao!

2012 kommer att bli ett spännande år!

Ett nytt år startar och det brukar innebära en massa löften eller andra saker man ska börja med. Jag är nog som många andra och tänker att jag ska börja med massa saker.
I år ska jag prova och göra lite annorlunda, och bara fortsätta lika bra som jag gjort under 2011.
Visst är det så att jag vill göra vissa förändringar oxå, som tex att sluta röka så att träningen blir ännu bättre, känns lite sjukt och träna och träna och veta att man sabbar allt genom att röka.
Sen kommer jag att flytta i hop med <3 och det ska bli skönt, även om jag kommer att sova hos mamma på Hammarn vissa nätter så jag slipper köra så mycket, för med bensin pris på 14.48 så tar man inte bilen mer än nödvändigt.

Sen jag skrev sist har det hänt en del, slutet av wlc gick bra och jag fick 3:dje pris den här gången. Sen har det inte funkat så bra i jul pga sjukdomar, renoveringar, främmande och för att jag bestämde mej för att bara ta det som det kommer varje dag så träningen har blivit åtsidosatt för jag har inte haft tid. Så det känns på ett sätt skönt med vardag och rutiner. Sen har jag haft underbar jul med barn, barnbarn, och superroliga människor omkring mej. Vi har även hunnit lite renovering så nu känner man 'ändå att det kanske blir klart så man kan börja flytta snart, det tär att leva i packsäck och släpa saker fram och tillbaka.

Jag lägger in lite kort på allt jag skrivit om ovan så ni får se.

världens sötaste barnBUZZ så skojnuvarande kropp

Sista bilderna är hur jag ser ut idag, ska nu sätta igång med nästa ryck, mera viktminskning och mera träning, bästa sättet att se nåt är att visa hur man verkligen ser ut, avskalad.

Nu ska jag dessutom prova att uppdatera oftare.

Ciao!

RSS 2.0