Sommaren är kort

Nu är sommaren slut känns det som. Idag är första dan jag känner att jag kanske måste ta fram långbyxorna och det suger verkligen. VIll inte behöva bylta på mej massa kläder och frysa, o det ska vara halka ute eller massor med snö, men detär väl bara och acceptera och göra det bästa av det.
Sommaren har varit bra iallafall, hade en strålande semestervecka i juni då jag och <3 var i stugan och bara myste och njöt. Sen vart det jobb ända fram till v 33, då vi drog till Gränna och hälsa på Mirja o Pui. Vi hade en härlig vecka med god mat, roligt sällskap, roliga aktiviteter, lite sol, lite regn, lite shopping. Hade även semester v 34 då jag mestadels ägnade veckan åt mamsen o hennes flytt.
Flytten för henne är nödvändig då hon inte mår bra och behöver få komma ikapp med sej själv, även om det känns konstigt att allt förändras, för mej gör det ingen skillnad men man märker på barnen att dom tycker det är jätte jobbigt.
Max har börjat skolan i stan, han går ons-fre och mån-tis är han hemma o gör praktik. Verkar funka bra än så länge och jag hoppas det håller i sej.
Dotra har börjat 2:dra året och det såg ut att bli bra men det ska alltid vara nåt som krånglar men jag hoppas det löser sej till det bästa så man slipper ha så ont i magen. Man mår så himla dåligt när barnen inte mår bra, kramp i magen hela tiden och det är inte skönt. Trodde ju att vi skulle få ha det lugnt ett tag nu i våran familj men det var inte dags för det än tydligen.

Nästa bekymmer bli att försöka hitta en mindre lgh eller lösa det på nåt sätt, då jag inte kommer att ha råd att bo kvar i denna nu när jag förlorar beredskapen. Problemet är att en 3:a i hammarn kostar lika mycket som den jag bor i och det vore ju dumt att byta ner sej då, men jag måste lösa det på nåt sätt.
Skulle ju kunna lösa sej om man fick ett nytt jobb kanske, men dom växer ju inte direkt på träd här omkring och så länge man har försörjnings plikt kan man inte bara säga upp sej o prova nåt nytt om man inte får heltid o fast anställning. Mera ont i magen alltså.

Nya tag med träning o kost blir det from i morgon igen, hoppas det går lika bra som i våras för då blir det inget problem. Men det är bara o ge sej dän på det så brukar det funka, min mage mår ju dessutom inte så bra nu av för mycket onyttiga saker vilket är positivt.

Det som är himla positivt är att vi är friska iaf och det är jag glad för.
NÄsta positiva sak är mitt <3, vet inte vad jag gjorde före ja träffa han. Är så otroligt lycklig och harmonisk med han och vi har så himla roligt ihop. Det kanske är så när man träffas i "mogen" ålder och kan ägna sej åt varann o saker man gillar.  Det är bara en nackdel o det är att man inte kan träffas varje dag men det kanske kan lösa sej småningom om allt går i lås.

Jaha det här var en liten summering och uppdatering av sommaren. I morgon ska jag sätta igång igen och då blir det nog uppdatering nästa varje dag hoppas jag.

ciao

RSS 2.0