slut på wlc

Tja. Nu har det gått en tid igen eller typ några dagar iaf. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjort denna vecka. Onsdan åkte jag iaf till bispen och var social. Sen åkte jag till stugan o gick en sväng, avslutade med en lätt jogging, körde även gummi bandet litegrann. Kändes skapligt men vart slut o kan känna att förkylningen inte är helt ok än. Åkte hem o bjöd <3 på kaffe.
Torsdagen vart tränings lös för då gick jag på bingo med L o M, ingen vinst men trevligt sällskap och gott fika.
Freda kväll städa ja hela kvällen och sen åkte ja till <3.
Lördag så for jag till stugan o gick och körde lite gummiband.
Idag har jag inte gjort nåt alls mer än sprungit i tvättstugan.
Var på sista Wlc, och resultatet är suveränt, på 20 veckor har jag.

Tappat 11.6 kg i totalvikt
16.7 kg fett
minskat 10.3% fett av kroppsvikten
ökat 7.5 % vatten.
ökat 4.5 kg muskler.
tappat 73,9 cm runt kroppen.

Så nu är det bara o öka intensiteten på  träningen o köra lite annorlunda program så det tar nåt.

Hare gott så länge.
Ciao

oj va tiden går fort

Ja nu vet ja inte vad jag gjort den senaste tiden i träning väg. Jag vet dock att jag fredan efter kristi flygare vaknade med dunder förkylning. Hade ju planen att jag skulle träna hela den helgen som var lång helg och vi skulle vara i stugan.
Det gick ju inte så bra då att träna då jag var superförkyld men vi var i stugan och hade det jättemysigt. Vila och mådde gott, dock med lite för god mat och dryck. Men själen behöver sin lilla del oxå.

Veckan efter var jag i sthlm tis-tors. På tisdan gick jag o U i 3.5 timme runt djurgårn, hade faktiskt packat riktiga skor o kläder den här gången så det var helt underbart. Fint väder och otrolig miljö. På onsdan gick vi mindre men åt vid djurgårns bron på en brygga och det var så himla skönt och vackert väder.

Torsdan gick åt till att sitta hela dan och hela kvällen.

Fredan var det examen så då vart det fika i massor, sen åkte vi till stugan på natten. Lördagen bestod av urnnedsättning och mera fika, sen vart det lite solning i stugan och faktiskt årets första dopp. Åkte sen till s-vall för jobb hela natten.
Söndan var mest bara slö och lat med åska, regn o dunder. Hjärnan fick arbeta med massor av korsord. På kvällen vart det en tur i skogen för att kika på naturen, såg en älg och en hare men inget mer spännande.
Måndag så vart det en tripp till ö-sund för att sen åka hem o sova.

Så nu är vi på idag, tog en promenad på lite drygt 7000 steg och det kändes ändå skapligt trots nån host attack. SEn körde jag lite lätt med hantlar och stång när jag kom hem, så kanske ja kan komma igång lite smått nu igen.
Gillar verkligen inte att känna att jag inte gör nåt och att man går o småäter av tristess när jag är själv.
Måste verkligen ta det stora beslutet nu om ja ska gå all in eller om ja ska fortsätta köra i samma fart som jag gjort nu, det är stora frågan.

Ciao


RSS 2.0